Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

poster Wintermarkt met huur tafelEen Wintermarkt vol met mooie artikelen om vast in de Kerstsfeer te komen. Koop hier vast de leukste Kerstcadeautjes o.a. keramiek, honing, kinderkleding, kussens, poppenkleding, kaarten van recyclingmateriaal en kerstversiering etc. Bent u opzoek naar unieke leuke zelfgemaakte spullen? Kom dan naar onze gezellige wintermarkt in Het Poorthuis. Een wintermarkt voor jong en oud.

De Wintermarkt wordt gehouden in Het Poorthuis aan de Kerkstraat 28 in Baarn. Uiteraard kunnen de bezoekers weer genieten van een kom soep of koffie. Iedereen is welkom in Het Poorthuis!

Datum: 4 november 2017

GRATIS ENTREE

Tijd: 10-16 uur

Deze wintermarkt een activiteit van Welzijn Baarn. Maar wordt in het geheel georganiseerd door geweldige vrijwilligers.
Voor informatie kunt u bellen naar: Harm & Ria Smilda: 035 – 5417359

Agenda overzicht